Ahir a les 11 hores va tenir lloc a l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat, la signatura d’aquest conveni per millorar la competitivitat de les empreses del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Directora General del Fòrum Empresarial del Llobregat (FEM Llobregat), Sra. M. Rosa Fiol, i el Director Territorial de Vodafone España S.A. a Catalunya, Sr. Albert Buxadé, van signar i presentar ahir al matí un conveni de col·laboració entre les dues entitats.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és el d’optimitzar els recursos en telecomunicacions de les empreses del territori i fomentar l’ús de les noves tecnologies de la comunicació mòbil, així com l’accés a aquestes.

FEM Llobregat i Vodafone España S.A., realitzaran accions conjuntes per tal de promoure la competitivitat de les empreses mitjançant l’ús de les telecomunicacions, destacant la participació als desdejunis del Fòrum que facilitaran a Vodafone la comunicació i relació amb els empresaris del territori.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here