L’entitat olesana repartirà premis entre les persones que facin les seves compres en algun del centenar de comerços associats de la vila

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’època nadalenca és una de les més importants per als comerciants, juntament amb els períodes de rebaixes. I és que, en molts casos, la baixada de vendes ocasionades arran la crisi econòmica d’alguna manera es cobreixen gràcies a la campanya de Nadal.

L’Associació de botiguers i comerciants d’Olesa ja té a punt la campanya de Nadal, que arrencarà oficialment el proper 3 de desembre. Com és habitual, l’entitat repartirà premis entre els ciutadans que facin les seves compres en algun del centenar de comerços associats, un sorteig que enguany es farà mitjançant un rasca-rasca que tindrà com a premi important un viatge en globus.

La presidenta de l’entitat, Montse Camps, ha detallat que, en total, en la campanya de Nadal es repartiran 1.183 premis repartits en un total de 15.000 butlletes.

El principal, ha destacat, serà un viatge en globus per la costa de Girona. Camps també ha fet èmfasi en que la campanya de Nadal és molt important per als botiguers perquè és una època de l’any en la qual les vendes es disparen, i serveixen per fer front, precisament, a la baixada de vendes que han patit des del passat mes de setembre, que ha xifrat en un 20%.

A diferència d’altres anys, l’associació de botiguers i comerciants d’Olesa no ha previst fer cap concurs de decoració d’aparadors, tot i que, com és habitual, cada comerciant decorarà la botiga amb motius nadalencs. El que sí es farà és penjar banderoles pel municipi.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here