Serà el 2 de desembre a les 19h a la Traska Truska de Molins de Rei i les entrades es poden adquirir online

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]T[/dropcap]he Gurus han heretat l’energia dels grans grups dels anys 60 i 70: la màgia de la seva música recrea una psicodèlia de múltiples referències amb la contundència del power pop, sense amagar el deute als clàssics del rock d’arreu.

Van demostrar un estat de forma envejable al Fun Festival 2012 i tot i que els seus discos traspassen fronteres, Steve Van Zandt, guitarrista de Bruce Springsteen va escollir un tema seu (“He was a man”) com a cançó del mes al seu programa radiofònic, actualment estan enregistrant novament temes en castellà per a un proper treball.

El tractament sempre minuciós de les veus, un baix imaginatiu i incansable i una de les guitarres més camaleòniques de l’escena sixties marquen la personalitat del grup.

Amb 6 discos editats, la majoria a Estats Units, amb el prestigiós segell Rainbow Quartz, i 17 anys de carrera, han actuat als festivals més prestigiosos i faran parada aquest cap de setmana al Baix Llobregat com a darrera actuació de l’any del cicle Pop a Prop.

Les entrades anticipades tenen un preu de 8€ per als subscriptors i de 9€ per als no subscriptors de Pop a Prop. El mateix dia del concert el preu de les entrades a taquilla serà de 12€. Les entrades anticipades es poden adquirir per internet en el web de Pop a Prop.

Pop a prop  és una iniciativa d’un grup de persones vinculades a la productora musical Produccions ContraBaix, que des del mes de maig, té per objectiu oferir concerts de pop a diferents ciutats del Baix Llobregat, mantenint una programació estable i diversa al llarg de l’any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here