L’ANC ho celebrarà amb un concert el 14 de desembre a les 23h a Sant Vicenç dels Horts, on actuaran Brams, Humareda, els baixllobregatins Caraja’s Van i DJ Morrison

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui l’ANC ha celebrat una roda de premsa al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat per informar de la seva presència a la comarca del Baix Llobregat, que ha comptat amb les intervencions de Pere Pugès, Jaume Marfany i Anna Bernabeu, membres del secretariat de l’ANC, i de la Presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

Durant la roda de premsa els diversos membres de l’entitat han celebrat que l’ANC ja compti amb assemblees territorials als 30 municipis del Baix Llobregat, una implantació clau per a l’objectiu de l’ANC de consolidar i ampliar la majoria social favorable a la independència, segons la seva Presidenta.

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell. Font:ACN

Forcadell també ha declarat que “la independència és una fita més propera del que sembla, tot i que ara caldrà molta paciència” i ha advertit que “hi ha coses que no cal que es facin públiques, no cal ensenyar de cop totes les cartes”, referint-se a les seves recents declaracions a ‘L’Entrevista’ de Catalunya Informació, on va reclamar CiU i ERC “que acordin en un termini màxim de dos anys una data per a la celebració de la consulta per la independència però que aquesta data encara no es faci pública ja que abans el país ha de disposar “d’estructures d’estat” com una agència tributària catalana pròpia”.

Per celebrar la seva consolidació a la comarca , l’Assemblea Comarcal del Baix Llobregat ha organitzat un concert el divendres 14 de desembre que comptarà amb l’actuació de Brams, Humareda, i el grup de la Palma de Cervelló Caraja’s Van, així com amb la sessió de DJ Morrison. Durant el concert també intervindran de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell i l’actor Sergi López.

El concert “Baix Llobregat cap a la Independència” es celebrarà a Sant Vicenç dels Horts, a la Sala Annexa del Poliesportiu Municipal Sant Josep (Av. Ferrocarril, s/n), a les 23h. Els tickets ja estan a la venta a diferents punts d’arreu de la comarca, amb un preu de 8 euros l’entrada anticipada, i de 10 euros a taquilla.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here