La xifra de visistants és similar a la dels anys anteriors i des de l’Ajuntament del Prat destaquen la bona rebuda de les activitats gastronòmiques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]l voltant de 75.000 persones han assistit durant aquest cap de setmana a la 39a Fira Avícola de la Raça Prat, que s’ha celebrat conjuntament amb la 10a Mostra d’Entitats i la 25a Mostra Comercial de la ciutat.

Vicenç Tirado, director de la Fira Avícola, ha destacat que hi ha un gran nombre de visitants que procedeixen de fora del Prat de Llobregat, fet que demostra que els productes autòctons de la comarca, com la carxofa Prat i el pollastre pota blava, es consoliden com a productes de qualitat.

Des de l’Ajuntament del Prat també s’ha valorat molt positivament la gran afluència que ha registrat el Pavelló Gastronòmic, on l’Associació Gastronomia i Turisme oferia activitats de tast i degustació, i on els visitants també podien gaudir del “Menú de la Fira” en el mateix recinte. En moments puntuals s’han produït algunes cues per comprar els tiquets i per això des de la Regidoria de Comerç i Turisme es treballarà de cara al proper any per posar en marxa altres formules d’adquisició de tiquets per agilitzar l’accès a l’Espai Gastronòmic.

Durant aquests dies el recinte firal també ha acollit una quarantena d’activitats que ha organitzat el teixit associatiu en el marc de la Mostra d’Entitats. De fet, les activitats han generat molta expectació entre el públic assistent i pràcticament totes han omplert els espais habilitats per a la seva realització.

El sector del comerç, que també era present a la Fira en la Mostra Comercial, ha fet també una valoració positiva de la Fira i ha destacat que els visitants han mostrat molt interès en adquirir productes com la carxofa, el pollastre i les crestes del Prat, que enguany tornaven a ser presents en la Fira després de molts anys d’absència.

La Fira Avícola del Prat s’acomiada fins l’any vinent, on celebrarà la seva 40a edició, consolidada com un referent en aquest tipus d’esdeveniments.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here