Serà el dia 1 de gener de 2013 a les 7.30 hores del matí, amb la Cobla Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Grup Sardanista de Begues, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begues i altres entitats del Baix Llobregat, han organitzat la quarta edició de la primera ballada de sardanes de l’any al Mur de Begues.

El dia 1 de gener, a la sortida del sol, i des de les 7.30h del matí, es portarà a terme aquesta trobada sardanista amb xocolata i melindros que estarà acompanyada per la Cobla del Baix Llobregat.

La ballada de sardanes és oberta a tothom qui tingui ganes de donar la benvinguda al nou any al ritme de la Cobla del Baix Llobregat que interpretarà El pati de l’artesà, De Vilasar els de dalt,  Ginesta florida, El canó de Palamós, Jorn alegre, Prada – Ripoll, Mas Lloreda, Arenys de Mar i Ma terra plana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here