Previ a l’arribada dels Reis Mags, els nens i nenes de la ciutat podran visitar el campament del Mag Maginet, un clàssic d’aquestes dates al Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]e l’1 al 4 de gener, al Parc de Can Mercader, s’instal·la un autèntic campament oriental amb malabars, dansa del ventre, tallers de manualitats, animacions interculturals, mostra d’oficis artesans…

I sobretot una carpa on els nens i les nenes de la ciutat, guiats pel Mag Maginet, descobriran com utilitzar l’element màgic que mostrarà als Reis Mags el camí fins al Baix Llobregat, en concret fins a Cornellà.

A més de moltes altres sorpreses, cada tarda hi haurà xocolatada solidària, organitzada per l’entitat Cornellà Solidari. El Campament obrirà les portes cada tarda de 18 a 21 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here