És un dels fotoperiodistes més destacats de l’actualitat i ha publicat en mitjans de reconegut prestigi internacional com National Geographic, Geo i The New York Times

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a setmana vinent s’obren les inscripcions per a la nova programació de tallers i cursos de formació que organitza l’Ajuntament d’Esplugues cada trismestre. L’oferta és extensa i variada, per a persones de diferents edats i per a tots els gustos. Així, s’han programat tallers de dansa, música, idiomes, cuina, informàtica, etc.

Un dels tallers destacats, que es portarà a terme durant el mes de febrer, és el de fotografia de viatges, impartit pel fotoperiodista Alfons Rodríguez, veí de la localitat.

Es tracta d’un taller destinat a persones amb coneixements en el maneig de càmeres réflex i que tractarà aspectes tècnics, compositius, narratius i ètics per perfeccionar les fotografies de viatge i antropológiques dels participants.

El taller de fotografia de viatge amb Alfons Rodríguez es portarà a terme els dijous del mes de febrer de 17.30 a 21.30 hores i té un preu de 18,40€ per als joves d’entre 16 i 35 anys i de 59,70€ per a les persones majors de 35 anys.

Les inscripcions es poden fer del 7 al 16 de gener al Punt d’Atenció a la Ciutadania Central (Pl. Santa Magdalena, 24 d’Esplugues) o al Punt d’Atenció a la Ciutadania del Centre sociocultural Molí-Cadí Rambla (Virgen de la Merced, d’Esplugues) en horari de dilluns a divendres de 8.30 hores a 19 hores. Tambés es pot realitzar la inscripció trucant per telèfon al 93.371.33.50 o bé al 93.371.02.66 o mitjançant internet al web www.esplugues.cat.

Alfons Rodríguez, fotoperiodista i documentalista de prestigi internacional

Alfons Rodríguez ha realitzat centenars de reportatges en més de 90 països i la seva obra s’ha pogut contemplar en exposicions dins i fora d’Espanya. Les seves imatges s’han publicat en mitjans com National Geographic, Geo, El País, Lonely Planet, La Vanguardia, The New York Times…

A més, el seu treball ha estat reconegut amb guardons com el Premi Godó de Fotoperiodisme i recentment ha estat considerat per la Generalitat de Catalunya com un dels fotoperiodistes més destacats de l’actualitat.

Compagina la seva tasca fotoperiodística amb la participació en projectes com Gea Photowards, el primer col·lectiu de fotògrafs, periodistes i escriptors units pel compromís de crear una finestra al món amb una mirada pròpia, creadora i responsable, i la Caja Azul, d’on és cofundador, un fòrum de debat públic sobre fotografia i pensament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here