S’han venut a Sant Andreu de la Barca i Sant Feliu de Llobregat respectivament

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]atalunya ha rebut pessics de tres dels dotze tercers premis del sorteig de Reis, dotats amb 14.00 euros la sèrie, celebrat aquest diumenge al migdia. Concretament al Baix Llobregat es tracta del 11182, del qual s’ha venut una sèrie a l’administració número 2 de Sant Feliu de Llobregat, situada al carrer Santa Creu de la localitat.

Aquests premis se sumen al segon premi del sorteig, el 46674, que ha caigut parcialment a Badalona, Sant Andreu de la Barca i Figueres. En principi, el segon premi del sorteig de Reis està valorat amb 1 MEUR la sèrie i cada dècim suposa un premi de 100.000 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here