Aquest mes comencen els assajos de la nova temporada, centrats en donar el màxim realisme a l’espectacle a través de la interpretació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a direcció de La Passió d’Esparreguera s’ha fixat l’objectiu per la nova temporada de seguir potenciant el treball dels actors i actrius que participen en l’espectacle.

“El que fa important La Passió d’Esparreguera és la gent que hi participa i, per això, els mesos de novembre i desembre s’han organitzat diferents tallers”, afirmen des de La Passió.

Així, s’ha realitzat un taller de personatges, on s’han treballat tots els personatges, per tal que cada persona tingui clar quin personatge interpreta i pugui definir-lo millor, així com desenvolupar-lo més correctament. En el taller de cos es va continuar treballant amb les diferents tècniques per a desinhibir l’actor o actriu, i així aconseguir tenir menys vergonya dalt de l’escenari.

Des de La Passió apunten que aquestes eines són molt importants per a representar La Passió, ja que permeten tenir cura del personatge que s’interpreta i ajuden a dominar el control del cos que fa millorar a tots els actors i actrius, i així, transmetre millor les emocions a l’espectador.

Aquest mes de gener, es posaran en marxa els assajos de la nova temporada de La Passió, que començarà oficialment el 13 de gener, amb el ja tradicional esmorzar de benvinguda, coincidint amb el primer assaig de poble.

Tal i com es remarca des de la direcció escènica, i continuant amb la mateixa línia que la passada temporada, es vol seguir la línia de donar prioritat als actors i actrius i donar més realisme a l’espectacle a través de la interpretació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here