El cobriment parcial de la pista poliesportiva és una de les actuacions més destacables de les previstes en aquest àmbit

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a pista poliesportiva serà coberta de manera parcial al llarg d’aquest 2013 per tal de permetre la seva utilització independentment de les condicions climatològiques.

Aquesta actuació, finançada parcialment a través de l’atorgament d’una subvenció extraordinària de la Diputació de Barcelona per import de 8.000 €, serà una de les principals accions previstes per tal de millorar i dinamitzar la pràctica esportiva al municipi.

En tot cas, no serà la única de les millores que es duran a terme a l’equipament. Les obres de tancament parcial es completen amb l’aplicació d’un nou model de gestió destinat a millorar-la.

Enguany totes les franges horàries que ofereix la pista es troben ocupades pels diferents equips amb els que compta Sant Climent. Les entitats i associacions esportives també es veuran beneficiades directament de la voluntat de dinamitzar la seva activitat.

Al llarg d’aquest mes de gener se’ls farà lliurament del material adquirit recentment pel consistori, per tal de millorar la preparació dels i les esportistes locals.

Finalment, i pel que fa a les actuacions als equipaments, cal destacar la inversió ja realitzada en la instal·lació de tanques metàl·liques a la pista poliesportiva de l’escola bressol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here