Des de finals d’octubre les 38 obres sel·leccionades han estat exposades al Museu Can Tinturé

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana la 16a Biennal de Ceràmica d’Esplugues Angelina Alòs arriba a la seva fi. Així, demà diumenge al matí se celebrarà l’acte de clausura de la mostra, organitzada pels Museus d’Esplugues amb l’Associació de Ceramistes de Catalunya.

El programa d’actes previst començarà a les 11.00 hores amb una demostració de pintada de rajoles amb la tècnica de la trepa, a càrrec de Manel Diestre del taller de Ceràmiques SOT.

A les 12.00 hores es coneixerà quina ha estat la peça més votada pel públic visitant durant l’exposició i es farà el lliurament del diploma acreditatiu, així com un obsequi entregat per l’Associació de Ceramistes de Catalunya.

La clausura finalitzarà amb una visita guiada gratuïta al Museu de Ceràmica La Rajoleta. En el marc d’aquest acte se celebra també una jornada de portes obertes al Museu Can Tinturé.

La Biennal de Ceràmica ha arribat enguany a la seva plena consolidació, tant pel que fa a la participació, assolint la xifra rècord de 180 obres de 91 ceramistes, com a la difusió i reconeixement internacional, donat que s’han presentat al concurs artistes de 16 països.

De totes les peces presentades, 38 han estat les que s’han exposat i han competit pels guardons, després de superar el procés de selecció d’un jurat integrat per la ceramista M. Teresa Capeta, el president de l’Associació de Ceramistes de Catalunya i modelista Claudi de José i el crític d’art Claudi Puchades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here