Aquesta setmana ha començat el taller d’avantguardes artístiques del segle XX, organitzat per l’USLA, i la setmana vinent s’inicia el curs d’hort hurbà centrat en les plantes medicinals i aromàtiques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]er a aquest primer trimestre del 2013, l’USLA (Universitat Social Lliure Autogestionada) ha organitzat a l’Ateneu Santfeliuenc un curs dedicat a les avantguardes artístiques del segle XX, que perllonga els tallers d’història de l’art ja fets dedicats a l’Impressionisme i el gòtic i romànic català realitzats prèviament.

Es tractaran les avantguardes artístiques del segle XX, profunditzant en el surrealisme, no tan sols des d’un punt de vista pictòric, sino també literari i cinematogràfic. A més a més, al final del curs s’ha previst realitzar una sortida al Museu Princesa Sofia de Madrid, que acollirà una exposició sobre surrealisme que ara mateix es pot veure al Centre Pompidour de París.

El curs, que ha començat aquesta setmana, s’imparteix tots els dilluns i dimecres, de 19 a 20 h, fins el proper mes de març i té un preu de 18€ pels socis  i sòcies de l’Ateneu i de 20€ per a les persones que no estan associades.

D’altra banda, l’Ateneu Santfeliuenc també acollirà, des del proper 15 de gener, un nou curs d’hort urbà, especialment adreçat al cultiu de plantes medicinals i aromàtiques.

En aquest curs es donaran a conèixer totes les pautes pràctiques per cultivar a casa diverses plantes d’aquest tipus, alhora que s’introduirà a les persones participants en la preparació de remeis naturals, sabons i diverses esències.

Amb posterioritat al curs, impartit per la cooperativa Tarpuna, es podran realitzar consultes en el web www.horturba.com. Les inscripcions es poden realitzar de dilluns a divendres, de 17 a 22 h, a la secretaria de l’Ateneu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here