Des d’avui i fins dimarts 22 de gener el municipi s’omple d’activitats per a tots els públics per celebrar la diada de Sant Sebastià, patró del municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Festa Major d’Hivern de Viladecans porta enguany algunes novetats en el programa d’activitats. Una d’elles és un acte de benvinguda als nadons nascuts al 2012, que es farà per primera vegada i consistirà en la plantada de 12 arbres, un per a cada mes de l’any, per part de les famílies com a símbol de l’arribada de l’infant.

Una altra novetat serà una animació visual sobre la façana de Can Modolell, l’edifici de l’Ajuntament. Durant 10 minuts l’arquitectura prendrà ‘vida’ i l’edifici deixarà de ser estàtic mitjançant un espectacle de llum, color i música. La proposta precedirà la cercavila de cultura popular La Nit del Mamut

Entre les activitats veteranes destaquen l’audició i ballada de sardanes, organitzada per Amics de la Sardana, i el 16è Concert Coral de Festa Major d’Hivern, organitzat pel Cor Som i Serem, que comptarà amb la participació de la Coral Sant Bartomeu, d’Alpicat, i el Cor de Flora, de Sant Joan Despí. Per al jovent es farà la taula rodona ‘Jove, ocupa la cultura!’ i per als infants un contacontes en anglès.

A més, es realitzaran visites comentades a les exposicions ‘La nevada del 62. Un record inesborrable’, ‘Pagesos i vilatans. Viladecans al segle XIX’ i ‘Vincle. Art, arrels i pagesia’, així com als edificis històrics de Can Modolell, Torre del Baró i Torre-roja.

Entre les propostes de pagament es troben el concert d’Amparo Sánchez, exlíder del grup Amparanoia, que presentarà a Atrium Viladecans el seu últim disc ‘Ànima de cantaora’, i les obres teatrals ‘El tipo de la tumba de al lado’, amb els populars actors Maribel Verdú i Antonio Molero, i ‘Big Berberecho’, una coproducció del teatre viladecanenc amb el festival Temporada Alta de Girona i Salt.

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar la programació completa de la Festa Major d’Hivern de Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here