Es convoca una segona concentració demà durant el ple municipal, a les 19:30h davant l’Ajuntament de la localitat baixllobregatina

Per Marc Miras, Corbera de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a pluja no va evitar la concentració de rebuig a la imposició de la bandera espanyola a Corbera de Llobregat, que es va celebrar dissabte. Unes quaranta persones es van fer presents davant l’Ajuntament, responent a la convocatòria feta a través de les xarxes socials per mostrar el seu malestar amb la demanda de posar la bandera espanyola als edificis públics de la població, feta per part de la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Llanos de Luna.

Sota el lema “No a la imposició de la bandera espanyola” les persones presents van manifestar el seu descontent amb la mesura que exigeix Llanos de Luna.

A més, durant la concentració es va acordar convocar una nova mobilització per demà a les 19.30h, també davant l’Ajuntament del municipi. El motiu pel qual els manifestants van considerar adequada aquesta nova convocatòria va ser el fet que hi ha convocat ple municipal per aquell dia i, segons havia explicat l’alcalde de la població, Manel Ripoll, a diversos mitjans amb anterioritat, és previsible l’aprovació d’una moció de repulsa a la denúncia, que obligaria l’Ajuntament de Corbera a situar banderes espanyoles a les escoles municipals, al pavelló d’esports, al camp de futbol,  a la biblioteca i a les dependències de la policia local.

Durant la concentració els mossos d’esquadra van identificar dues persones esgrimint l’argument que els calia un “responsable” per si passava “alguna cosa” i es van mantenir a una distància prudencial dels manifestants mentre va durar la mobilització, acompanyats per la policia local.

 

Foto titular: Propietat de Joan Vallcorba

1 COMENTARI

  1. La única imposición que tenemos ahora mismo es la separatista, que se salta las leyes cuando le da la gana. Por lo pronto y hasta nueva orden, esto es España. Que dejen de comprar trapos separatistas e incitar al odio, y se preocupen de lo que realmente importa, y dejen de enfrentar al pueblo.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here