El 30,4% de la població està matriculada als poliesportius municipals, molt per sobre de la mitjana de la província que és del 10,2%. Durant el febrer i el març, la matrícula als poliesportius serà gratuïta

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons un estudi realitzat per la Diputació de Barcelona el 30,4% de la població de Sant Joan Despí està abonada a un complex esportiu municipal, una dada molt per sobre de la mitjana de la província de Barcelona que és d’un 10,2%. Aquest percentatge s’incrementa fins al 37,6% si sumen al nombre d’abonats que habitualment fan ús d’aquestes instal·lacions els diferents programes (gimnàstica terapèutica per a adults, programa de natació escolar, etc.) i cursos dirigits que tenen continuïtat durant tota la temporada.

L’estudi també destaca altres aspectes com que Sant Joan Despí és una de les poblacions amb més metres quadrats d’espai de pràctica esportiva per habitant i més oferta d’activitats. A Sant Joan Despí hi ha dos poliesportius, el Francesc Calvet i el Salvador Gimeno.

El fet de ser abonat a un complex poliesportiu és un indicador bàsic del nivell de pràctica esportiva d’una ciutat i, segurament, és un dels més significatius perquè determina la voluntat de practicar esport, en uns horaris determinats i abonant una quota econòmica.

Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona incorpora aquesta dada com un element bàsic de coneixement dels hàbits de la pràctica esportiva de les persones que viuen a la província de Barcelona. Aquesta important utilització dels serveis esportius municipals està bassada en una molt bona relació de qualitat-preu.

Matrícula gratuïta al febrer i al març

“A l’hivern fés esport. No et quedis a casa” és el nom d’una nova campanya per atreure més abonats als poliesportius. Durant els mesos de febrer i març la matrícula als poliesportius serà gratuïta per a totes les inscripcions que es facin.

Els dos poliesportius sumen més de 200 classes dirigides i compten amb instal·lacions de primer nivell on es pot practicar un ampli ventall d’activitats esportives en espai aquàtic, sales de fitness o pistes de pàdel, entre d’altres.

 

Foto titular: Extreta de la web de l’Ajuntament de Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here