Hi participaran 60 persones -30 joves i 30 dones de més de 35 anys-, que es troben a l’atur i que estan empadronades a la localitat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament de Martorell, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, va iniciar aquest divendres, 1 de febrer, el programa “Ocupa’t Joves” i “Ocupa’t Dones”, de suport a la inserció laboral de col·lectius amb dificultats especials.

Hi participaran 60 persones -30 joves i 30 dones en situació d’atur, que ni estudien ni treballen, inscrites a les oficines de treball i empadronades a Martorell. El programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, s’allargarà fins l’1 de novembre.

Contingut del programa

Les persones que participin al programa “Ocupa’t Joves” i “Ocupa’t Dones” faran diversos cursos prelaborals, de coneixement bàsic de l’ordinador i se les orientarà i assessorarà mitjançant sessions informatives i faran pràctiques en empreses.

A més, en el cas de les dones, tindran la possibilitat d’aconseguir el certificat de professionalitat de neteja de superfícies i mobiliari en edificis locals i el carnet de manipuladora d’aliments. I les persones joves, un certificat de professionalitat d’activitats auxiliars de magatzem.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here