Aquest any es presenta un nou itinerari en aquesta sisena edició de la Marxa per les Muntanyes del Baix Llobregat, que es celebrarà el diumenge 24 de febrer

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es serres, muntanyes, fonts i ermites existents al Baix Llobregat són poc conegudes, i segons l’Associació de Medi Ambient, Excursionisme i Cultura de Cornellà, organitzadora de la marxa, gairebé mai han estat en l’agenda del món excursionista. Se les ha tractat com si fossin d’un valor molt inferior.

Per aquesta raó, intenten cada any dedicar una mirada a les muntanyes del Baix Llobregat, muntanyes que estan fortament humanitzades.

El recorregut, que s’iniciarà a Vallirana, passarà per Corbera de Llobregat per acabar a Gelida. Durant el recorregut les persones participants podran conèixer la font de Sant Ponç (Vallirana) el monestir romànic de Corbera o el castell de Gelida, on finalitzarà la marxa.

La sortida serà diumenge, dia 24 de febrer, a les 6:45 hores els 165 primers inscrits i a les 7:45 hores els 165 restants. Es traslladarà a les persones participants a Vallirana amb autocar i a l’arribar se’ls lliurarà la samarreta.

El preu és de 18 euros per a les persones federades al FEEC i de 20 euros per a les no federades. El preu inclou 3 punts d’avituallament, samarreta, assegurança, autocar d’anada i diploma. Trobareu informació per a formalitzar la vostra inscripció seguint aquest enllaç.

Fitxa tècnica

Recorregut: 19,55 km

Desnivell: + 900 metres

Temps màxim: 7 hores

Límit de participants: 330 persones

Senyalització: Itinerari marcat amb cinta de color blanc i  vermell i cartells a totes les cruilles.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here