El Parc Arqueològic de les Mines de Gavà ha organitzat per aquest cap de setmana una original per iniciar als infants en la passió per l’arqueologia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana, el diumenge 17 de frebrer, el Parc Arqueològic de les Mines de Gavà ha organitzat una nova visita teatralitzada per a infants a partir de 8 anys.

Es tracta d’una proposta que traslladarà a qui hi participi fins el Gavà de fa 6.000 anys, quan era un petit poblat a prop del mar i de les muntanyes del Garraf habitat per pagesos neolítics que treballaven la terra i vigilaven els ramats.

En aquells moments la tranquil·litat només es veia destorbada pel soroll dels pics de pedra impactant contra les roques que alguns d’ells feien foradant la terra buscant, per primer cop, un tresor verd amb el qual farien joies i comerciarien amb els seus veïns: la variscita.

La visita comptarà amb un guia molt especial: l’Indiana Pons, un arqueòleg reconegut mundialment que excava una mina neolítica i descobreix un antic pou miner que es va convertir en un sepulcre, on alguns dels esquelets encara hi són.

La recerca farà que el passat prengui vida i que “els ossos parlin”, en una original activitat on els morts explicaran com eren els vius de fa 6.000 anys.

L’activitat començarà el diumenge a les 11 hores i per participar cal realitzar reserva prèvia trucant al telèfon 93.263.96.50.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here