El concert, que se celebrarà aquest divendres a Sant Feliu de Llobregat, serà enregistrat per editar-se posteriorment en CD amb el segell de ContraBaix

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana el Baix Llobregat tindrà l’oportunitat d’escoltar a Chano Domínguez en un concert a piano solo que es portarà a terme a l’Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat,

Es tracta d’una magnífica oportunitat per gaudir en estat pur del geni d’aquest pianista gadità resident al Montseny, un dels principals i més originals impulsors de les fusions entre el jazz i el flamenco al nostre país.

A més, el concert s’enregistrarà en directe per, posteriorment, editar-se com a disc amb el segell de ContraBaix, convertint-se en el segon disc de piano solo de Chano Domínguez.

El pianista és un dels músics més sol·licitats d’Espanya, com demostren les seves col·laboracions amb Jorge Pardo, Carles Benavent, Michel Camilo, Martirio, Marta Valdés i Ana Belén, entre d’altres, o la seva presència al documental de Fernando Trueba “Calle 54” juntament amb Tito Puente, GatoBarbieri, Chucho Valdés, Paquito D´Ribera o Jerry González.

Les entrades anticipades, que es poden comprar a través del web de ContraBaix, tenen un preu de 12€ i d’11€ per als Amics de ContraBaix. En el cas de comprar-les a taquilla el mateix dia de l’espectacle, les entrades tindran un preu de 15€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here