Del 15 al 17 de febrer la Fira de Cornellà acull la 10a Fira del cànem i tecnologies alternatives

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana arriba al Baix Llobregat Spannabis, la la primera, tant pel que fa a cronologia com a importància, fira del cànem a l’estat espanyol. Serà a la Fira de Cornellà des de divendres 15 fins a diumenge 17 en horari d’11 a 20.30 hores.

Spannabis és un punt de trobada periòdic, enguany arriba a la 10a edició, on unes 200 empreses i professionals del sector poden mostar els seus productes i ofertes al públic.

Els 13.000 m2 d’espai expositiu oferiran als visitants tot allò relacionat amb el món del cànem, des d’aplicaciones industrials (cosmètics, calçats, tèxtils, materials de construcció, alimentació) fins a productes de cultiu (adob, llavors, sistemes i armaris de cultiu, etc.), passant per articles terapèutics i de consum.

A més, en els seus tres dies de durada, també s’han programat activitats i actuacions on participaran experts cultivadors de cànem, científics, metges i psicòlegs.

Entre les activitats programades per demà, hi ha prevista una conferència inaugural a càrrec de Bernat Pellisa, alcalde de Rasquera, que explicarà el projecte del municipi de cedir terrenys per als cultius d’associacions cannàbiques; i un anàlisi d’Ivan Fornís, llicenciat en biologia per la UAM i coordinador del Servei d’Anàlisi de Drogues d’Energy Control, sobre el cànem a Espanya des del punt de vista de la detecció de cannabinoides i la reducció de riscos.

Durant el cap de setmana continuaran les activitats paral·leles al saló Spannabis, amb un repàs al regím jurídic actual del cànem a Espanya, a càrrec d’Héctor Brotons, membre de l’Ilustre Colegi d’Advocats d’Alacant; una conferència sobre les darreres investigacions biomèdiques amb cannabinoides, a càrrec de José Carlos Bouso, investigador de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques; i la xerrada de Luis Hidalgo sobre el protocol de preparació de cannabis medicinal i d’admissió de malalts en Clubs Socials de Cannabis, entre d’altres.

El preu de les entrades, que només poden adquirir les persones majors de 18 anys, és de 15€ i es poden comprar de forma anticipada per internet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here