Les Coves del Salnitre han estat triades per a rebre la visita dels participants del III Encuentro Ibérico de Biología Subterránea que organitza enguany el Museu de Ciències Natural de Barcelona del 2 al 5 d’octubre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa trobada destaca per ser l’únic esdeveniment d’aquestes característiques dedicat específicament a la biologia subterrània a la Mediterrània. L’objetiu és esdevenir una plataforma de treball on donar a conèixer les línies d’investigació, projectes i activitats que es desenvolupen en aquest àmbit.

S’espera que siguin al voltant d’una cinquantena d’experts del conjunt de la península ibèrica i de les illes balears els que es reuneixin a la trobada i participin a la visita a les coves programada el 4 d’octubre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here