Aquest diumenge, l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat acull Els viatges de Gulliver, a càrrec de la companyia Marduix

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]C[/dropcap]ontraBaix proposa per aquest cap de setmana un viatge fantàstic per quatre móns imaginaris: El país dels Líl·liputs, El país dels Gegants, El país dels Científics i El país on els cavalls parlen, protagonitzats per titelles i amb música en directe, un espectacle per a tota la família.

Els Viatges de Gulliver ha estat normalment simplificat, però, en realitat i extraient els elements anecdòtics (gegants, éssers diminuts, cavalls que parlen, illes voladores…) és una sàtira dels costums del seu temps, que malgrat tot, quatre cents anys més tard en alguns aspectes continua assemblant-se a la societat actual.

“Amb la interacció de les arts plàstiques, escèniques i la música, volem apropar la interpretació històrica amb instruments originals amb un format apte per tots els públic”, expliquen des de la companyia Marduix, creadors del guió i de la il·lustració escènica de l’espectacle.

“Amb aquest espectacle volem retrobar un dels sentits originaris d’aquesta suite: distreure, divertir i fer reflexionar”, afirmen des de la companyia.

Marduix donará forma als viatges de Gulliver basant-se en la música que Telemann va escriure sobre aquest tema, interpretada en directe pel conjunt instrumental Atrium Ensemble.

L’espectacle començarà el diumenge 3 de març a les 12.00 hores i el preu de l’entrada anticipada és de 4€ per als amics i amigues de ContraBaix i de 5€ per als qui no ho són. El dia de l’espectacle, l’entrada a taquilla tindrà un preu de 6€. Les entrades es poden adquirir al web de ContraBaix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here