La setmana vinent se celebraran a Castelldefels aquestes jornades sota el lema “La Biblioteca et cuida”, amb tallers i xerrades per fomentar els hàbits saludables en la vida diària

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Biblioteca Central de Castelldefels organitza les I Jornades Vida Sana a Castelldefels, un programa de tallers, conferències, i xerrades de tota mena per al públic infantil i adult durant gairebé 15 dies que es portaran a terme en diferents espais d’aquest equipament municipal.

Del 5 al 20 de març és podrà participar en tallers de memòria, de respiració, de ioga, o de Qi Gong, així com en xerrades sobre alimentació, consum responsable o sobre tècniques de altres cultures com l’acupuntura o el feng-shui .

Hi haurà tallers específics per a infants dedicats a l’alimentació, com el taller familiar “Esmorzar amb elements crus (Cuina crudi-vegana)” o el dedicat a “l’art de la llet”. També es podrà practicar ioga o fer un collar-mandala; i l’Hora del conte del dimarts 4 de març estarà imbuïda per l’esperit de la vida sana i es titularà “Golosina y Perrozoso”, a càrrec d’Eva Buzón.

Les jornades estan organitzades per l’Ajuntament de Castelldefels i la Diputació de Barcelona; amb la col·laboració de diferents entitats, associacions i comerços de la ciutat que han participat desinteressadament per poder oferir un variat programa d’activitats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here