Les activitats programades, que es portaran a terme fins al diumenge 17 de març, estan centrades en la solidaritat i la intergeneracionalitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Setmana Intercultural de Sant Andreu de la Barca compleix enguany 10 anys de vida i ho farà amb moltes activitats, la majoria centrades en la intergeneracionalitat i la solidaritat, per a tots els públics.

La Setmana Intercultural va començar ahir amb un taller de reciclatge adreçat al públic adult i amb els acompanyaments als accessos als centres educatius i d’educació vial, que es realitzaran fins el 22 de març en col·laboració de les escoles Àngel Guimerà, Joan Maragall, José Juan Ortiz, Vall Palau, Josep Pla, Can Salvi i  Sant Andreu de la Barca i el Casal d’Avis Municipal Ma.Aurèlia Capmany.

Demà a la tarda, la Sala de plens de l’Ajuntament acollirà la presentació del Voluntariat per la Llengua 2013, i la Sala de Conferències de les Escoles Velles, la conferència “Un món ple d’oportunitats”, a càrrec de Jordi Mercader, de la consultora Mercaconsult.

El dijous a la tarda s’ha programat la xerrada “Dació en pagament i stop als desnonaments”, a càrrec de Libry Ahumada, advocada especialista en aquesta matèria i membre de l’Associació de Colombians de Sant Andreu de la Barca (COLSAB), i divendres serà el torn de la presentació del conte “Blancaneus” i altres actuacions sorpresa a càrrec dels avis del Casal de la Gent Gran al Teatre Núria Espert.

El cap de setmana, el diumenge 17 de març, arriba el punt àlgid de la Setmana Intercultural amb la Mostra Cultural i Gastronòmica, que es portarà a terme a l’Esplanada del Mercat Setmanal de 10 a 14 hores.

Durant tot el matí hi haurà estands gastronòmics, d’artesania i sensibilització, diversos tallers i espectacles musicals i de ball. mostra d’entitats culturals, socials i ONG, estand del Casal de la Gent Gran Ma. Aurèlia Capmany, activitats esportives i lúdiques adreçades a públic infantil i juvenil, taller d’instruments, etc. En la Mostra hi participen una cinquantena d’entitats de tot tipus del municipi.

La Setmana Intercultural es clourà el diumenge a les 18 hores amb la representació, al Casino, de l’obra de teatre “No et vesteixis per sopar”, a càrrec del Grup de Teatre Paranys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here