Avui, de 20.30 a 21.30 h, tothom està convocat a tancar els llums de casa seva, per mostrar el compromís en la defensa del medi ambient, durant “L’hora del planeta”. Els Ajuntaments, també estan cridats a participar d’aquesta iniciativa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n any més arriba la iniciativa “L’hora del planeta”, que se celebra avui, quan de 20.30 a 21.30h, tothom està convocat a tancar els llums com a símbol en defensa del medi ambient.

Milions de persones de tot el món participaran en “L’hora del planeta” 2013, que és molt més que una hora. Les accions i compromisos pel medi ambient són el començament del canvi. Aquest any, la lluita per la conservació del medi ambient es converteix en un gran repte global per a construir un futur net. Un futur basat en l’energia provinent del sol, del mar i del vent; i hi ha petits gestos que poden convertir aquest desig en una realitat.

Cada any, les ciutats de tot el món mostren el seu suport a la campanya apagant les llums dels seus principals monuments i edificis. La Puerta de Alcalá, la Alahambra, la Sagrada Família i el Museu Guggenheim, entre d’altres, es converteixen, cada any, en un gran escenari de celebració i homenatge al Planeta. Aquest any, “L’hora del planeta” dóna un pas més i demana als Ajuntaments que es comprometin i assumeixin mesures per a guanyar en eficiència energètica.

Al Prat, se simbolitzarà aquest compromís amb els llums que il·luminen la Torre de l’Aigua de la Pl. Catalunya, que s’apagaran durant “L’hora del planeta”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here