Aigües de Barcelona, per mitjà de la Fundació Agbar, renovarà les bonificacions d’aigua gratuïta adreçades a aquelles famílies que cobren la renda d’inserció mínima de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ixí es va anunciar divendres en el parc de les Aigües de Cornellà. Aquest projecte, que va començar al març del 2012, ara s’amplia també per mitjà de Càritas. La intenció d’Aigües de Barcelona és condonar les factures a aquelles famílies que estiguin acollides en els habitatges socials de Càritas.

Si durant el 2012, Agbar va concedir 1.200 ajudes que van beneficiar a 5.000 persones; ara, la intenció pel 2013 és atorgar 6.000 bonificacions que en beneficiïn a 25.000. Enguany, hi hauran dos tipus d’ajudes: una per a famílies acollides a Càritas i, l’altra, per a la resta de la ciutadania en situació de pobresa.

En el primer cas, la bonificació serà durant un any per a famílies amb tres integrants; per a la resta dels casos: l’ajuda serà per períodes de sis mesos. A més, Agbar ha signat un conveni amb els ajuntaments de l’Àrea Metropolitana per tal d’agilitzar l’atorgament d’aquestes subvencions.

La confirmació del dret a la bonificació, també suposarà la reobertura del subministrament d’aigua si el tall per impagament ja s’hagués produït.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here