L’entitat GIRES organitza aquesta marxa des de la localitat baixllobregatina de Sant Esteve Sesrovires, fins al monestir de Montserrat, que tindrà lloc el 7 d’abril

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a 9a edició de la Montserrat a peu arriba el 7 d’abril. La Montserrat a peu és una marxa popular organitzada per l’entitat sesrovirenca GIRES amb la col•laboració de l’Àrea d’Esportsde l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, en la que cada any participen centenars de persones.

Els excursionistes van caminant des de Sant Esteve Sesrovires fins al monestir de Montserrat. Les inscripcions es podenr ealitzar des del 25 de març fins al 4 d’abril.

Els excursionistes federats s’han d’apuntar a la seu del GIRES,  els dijous, de 20.00 a 23.00 hores. Al fer-ho, han de presentar la targeta federativa. La inscripció per a les persones participants federades és gratuïta.

En canvi, les persones no federades hauran d’abonar tres euros en concepte d’assegurança i han d’apuntar-se al Complex Esportiu, de dilluns a divendres, de 7.00 a 17.00 hores o bé els caps de setmana. Per inscriure-s’hi cal presentar el DNI i, en el cas de nens o nenes que no tinguin carnet d’identitat, la targeta del CATSALUT.

La “Montserrat a peu” és una caminada oberta a tothom. Per això, els organitzadors donen la possibilitat de fer tot el trajecte caminant o només la part final de la marxa. Els que triïn fer-la sencera sortiran el 7 d’abril a les 6 del matí des de l’aparcament del Pavelló Poliesportiu de Sant Esteve. La segona opció és sortir a les 9.30 del matí des de l’Ermita de la Salut de Collbató, lloc en el qual s’ajuntaran els dos grups per completar la marxa plegats. .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here