Enguany també hi poden participar els i les joves que cursin 3r i 4t d’ESO

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Festa Major de Sant Isidre 2013 de Castellví de Rosanes busca el seu cartell. Així, aquesta setmana s’ha obert la convocatòria del Concurs de cartells de la Festa Major adreçat a infants i joves.

Enguany, com a novetat, hi poden participar també els nois i noies que cursin 3r i 4t d’ESO. L’obra guanyadora i les dues propostes finalistes es donaran a conèixer la tarda del dia de Sant Jordi.

La presentació d’obres és oberta a tots els infants i joves empadronats al municipi que cursin entre 3r de primària i 4t d’ESO, i també als nois i noies de 3r fins a 6è de primària que estudiïn a l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví.

Les obres a concurs han de ser en mida DINA4 i en orientació vertical, a color, i poden estar fetes amb tècniques manuals o informàtiques (amb el nivell d’habilitats i coneixements que es corresponguin a l’edat dels i les concursants).

Els originals es podran lliurar a l’Ajuntament fins al 12 d’abril (inclòs), adjuntant el full de participació que es proporcionarà en el moment de fer l’entrega.

Les bases íntegres del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here