Les passejades, que s’organitzen anualment coincidint amb la floració dels arbres fruiters, s’inspiren en la tradició japonesa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l proper dissabte 6 d’abril, a partir de les 9.30 h, s’inicien a Sant Climent de Llobregat les passejades pels cirerers en flor que organitza l’Ajuntament de la localitat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La proposta està destinada a oferir la possibilitat als veïns i veïnes del municipi i als visitants que així ho desitgin de gaudir amb l’espectacle efímer que ofereixen els cirerers un cop floreixen.

Les passejades estan inspirades en el Hanami, que literalment significa “veure flors”, una tradicional celebració japonesa en la que, a partir de finals de març, els ciutadans es reuneixen al voltant dels cirerers per a contemplar l’espectacle de la seva floració.

Les flors de sakura anuncien, a la cultura japonesa, l’inici de l’estació del renaixement i també són senyal per als seus pagesos de que ja es pot començar a plantar l’arròs.

Les persones interessades en participar en les passejades, una de les principals activitats prèvies a la celebració de la popular Exposició de Cireres del municipi, han d’inscriure’s a l’Ajuntament o bé trucar per telèfon al 93.658.07.91.

Per a realitzar l’activitat es recomana portar calçat i roba còmodes.

2 COMENTARIS

  1. Benvolguda Montserrat,
    Desconeixem si hi ha algun folletó editat amb la informació de l’itinerari. Potser a l’Ajuntament (93.658.07.91) et poden donar un cop de mà.
    Salutacions,
    L’equip d’elBaix.cat

  2. HOLA, BONA PASQUA….
    Hi ha alguna possibilitat de tenir el porgrama d’aquets itineraris????
    algun fulleto?????? alguna wew que els expliqui??????
    per poder.hi anar privadament, algun altre diumenge????????
    gracies i salutacions
    Montsrerat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here