Fins el 10 d’abril totes les persones que vulguin participar en aquesta activitat solidària poden formular la seva inscripció

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’equip de La Xarxa – Corbera de Llobregat ja fa dies que ha començat a preparar la Marató Solidària de Contes de Corbera de Llobregat, que enguany se celebrarà per quart any consecutiu.

Hi poden participar explicant un conté o relat totes les persones de qualsevol edat, bé sigui en representació d’una entitat o individualment. Per participar-hi explicant una història cal presentar, fins el 10 d’abril, el formulari d’inscripció contactant amb laxarxacorbera@gmail.com.

La Marató de Contes se celebrarà a la Societat Coral Diadema Corberenca el dissabte 20 d’abril a la tarda, de 17 a 22 hores i l’assistència com a públic és oberta.

L’activitat és un objectiu solidari, ja que s’hi portarà a terme una recollida d’aliments en suport a l’Associació Corbera Voluntària, per les famílies de la localitat que actualment ho necessiten; per això els organitzadors demanen al públic assistents que porti aliments perdurables.

La Marató va rebre una Menció Honorífica l’any 2011 en el Premi Agna Canalias Mestres de Literatura, dins els Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat, i és una iniciativa de La Xarxa – Corbera de Llobregat amb el suport de diverses entitats del municipi i de l’Ajuntament de la localitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here