‘Assassinat a Atrium Viladecans’ proposa als espectadors i espectadores que resolguin el crim que protagonitza l’espectacle

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ns sap molt de greu. Avui havia de ser un dia especial. Celebràvem el desè aniversari d’Atrium Viladecans. Que ningú s’alarmi, però hem trobat un cadàver. Algú ha estat assassinat. No en sabem la identitat. Tampoc no sabem qui l’ha matat. Però és ben clar que ha mort fa només uns minuts. Així que ningú podrà sortir d’Atrium fins que descobrim qui és l’assassí. Necessitem la vostra ajuda. Dividiu-vos en tres grups. Aneu a la pista de pàdel, a la sala de teatre o a la piscina. Qualsevol indici, qualsevol detall, qualsevol paraula podria ser clau per descobrir el culpable. Senyores i senyors, gràcies per la seva col·laboració. Bona nit i bona investigació.”

Així comença “Assassinat a Atrium Viladecans”, un original i innovador espectacle que marca l’inici de la celebració del 10è aniversari d’aquest equipament cultural i esportiu.

Per primera vegada, el teatre ocupa tots els espais d’Atrium Viladecans i l’espectacle situa l’acció en escenaris tan sorprenents com la piscina o la pista de padel, canviant el punt de vista de l’espectador, a qui convida a fer de detectiu per resoldre un crim.

És un espectacle ideat per Flyhard i Atrium Viladecans, escrit i dirigit per Blanca Bardagil, Sergi Belbel i Cristina Clemente sota la coordinació de Jordi Casanovas, i en el repartiment hi participen més de 14 intèrprets.

“Assassinat a Atrium Viladecans” només es podrà veure aquest cap de setmana, divendres i dissabte a les 21 hores i diumenge a les 19 hores. Les entrades anticipades, que es poden adquirir online, tenen un preu de 12€ i les entrades a taquilla es podran comprar per 15€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here