Showcooking en directe, música jazz, dinar popular, menús amb la carxofa com a protagonista i un concurs de receptes són les propostes per cloure la temporada d’enguany

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]urant aquest mes d’abril s’han programat al Prat de Llobregat diferents activitats al voltant de la carxofa, la reina els cultius el Delta del Llobregat, per tal de celebrar el final de la temporada.

Així, demà al matí el Mercat Municipal de la localitat acollirà un showcooking on s’elaboraran en directe plats amb carxofa Prat amb la participació de diferents cuiners.

De cara al cap de setmana, el diumenge al matí, arriba l’Escarxofa & Jazz, una proposta per menjar carxofes a ritme de jazz que es portarà a terme al pati de l’Artesà. El preu dels tiquets, que es poden adquirir a l’Artesà (Tel. 93 378 96 34), El Lloro (Tel. 93 478 50 77) i La Porta del Delta (Tel. 93 374 13 79) és de 6€.

La setmana vinent, el diumenge 14 d’abril, serà el torn de la Festa de la Carxofa, amb dinar popular, activitats infantils, punts d’informació ambiental, venda de producte fresc i de proximitat, ball de tarda i moltes activitats més. Serà a partir de les 12.00 hores al Parc Fondo d’en Peixo del Prat i els tiquets pels menús (8€ per adults i 4€ per infants) es poden adquirir al Cèntric Espai Cultural.

En el marc de la Festa del Carxofa es coneixerà el veredicte del concurs de receptes amb carxofa, al qual es pot participar fins el 10 d’abril amb plats de tota mena que tinguin com a un dels seus ingredients la Carxofa Prat. Al web de La Porta del Delta es poden descarregar les bases per participar-hi.

Per últim, fins el 14 d’abril, els restaurants de la xarxa “El Prat, degusta’l” ofereixen els menús de Carxofa Prat, amb les millors propostes per gaudir de producte estrella de l’horta del Baix Llobregat amb preus des dels 17,50€ fins als 29€. Al web de La Porta del Delta es poden consultar els restaurants i el contingut del menú de Carxofa Prat que ofereixen.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here