La Fira s’allargarà fins demà i l’entrada té el preu simbòlic d’un euro per al públic. L’objectiu és oferir la millor proposta per passar un cap de setmana esportiu i gaudir d’un espai obert a tothom. El certamen té lloc al Canal Olímpic de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a inauguració de la I Fira dels Esports Federats a Catalunya, promoguda per Firasports amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i de l’Ajuntament de Castelldefels, va tenir lloc ahir 5 d’abril, a les 11 hores, al Canal Olímpic de Catalunya.

L’acte va comptar amb la presència del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el president de la UFEC, David Moner; el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; el representant de Firasports, Josep Maria Infantes; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Francesc Xavier Amate, i del director del Canal Olímpic, Arseni Da Palma. També hi van assistir diferents presidents de federacions.

La I Fira dels Esports Federats és una cita esportiva totalment innovadora i revolucionària ja que per primera vegada a Catalunya s’uniran gairebé totes les federacions esportives catalanes -més de quaranta- per “promoure la pràctica i el coneixement de l’esport federat i difondre’n els valors”, com va apuntar el representant de Firasports, Josep Maria Infantes.

L’esdeveniment, que ocupa diversos escenaris del Canal Olímpic de Catalunya, oferireix un cap de setmana d’esport en estat pur en un espai on hi haurà sessions de demostracions esportives. A més, hi haurà sorpreses amb espectacles i exhibicions de diversos esports i una zona amb carpes i estands de les federacions catalanes i tallers. Un cap de setmana d’exhibicions, masters class i actuacions en directe, on es podran conèixer les avantatges de estar federat a l’esport.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here