El pregó es portarà a terme el divendres 26 d’abril, a les 20.00 hores, als jardins de l’Enrajolada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l periodista Vicent Sanchis serà el pregoner de la Fira de Primavera 2013 de Martorell. El pregó es farà el divendres 26 d’abril al vespre als jardins de l’Enrajolada.

Sanchis és professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull de Barcelona i vicepresident d’Òmnium Cultural. L’any passat va guanyar el 33è premi Carles Rahola per un assaig sobre el País Valencià, 50 anys després de la publicació de l’obra més decisiva de Joan Fuster, Nosaltres els valencians.

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat director de les revistes Setze i del suplement en català de Cambio 16, director dels diaris El Observador i de l’Avui (1996-2007). Va presidir el Consell Editorial de la Corporació Catalana de Comunicació SL. També ha estat director i guionista de diversos programes de televisió a Televisió de Catalunya. Ha dirigit Barça TV i des de l’any 2012 és el director del setmanari El Temps.

El periodista martorellenc Eduard Pujol va ser el pregoner de la Fira de Primavera 2012, el mateix dia que estrenava el càrrec de director de RAC1. L’any 2011 va ser Josep Sucarrats, periodista especialitzat en gastronomia i director de la revista Cuina. El 2010 va ser la periodista Tatiana Sisquella, que actualment edita i presenta La Tribu de Catalunya Ràdio.

Del 24 al 30 d’abril, Martorell celebrarà la Fira de Primavera. De la programació destaca el cartell musical amb la presència de Teràpia de shock, The Mamzelles o Barrankillos, entre d’altres; la I Fira de pont a pont, la gala dels Premis Vila de Martorell; el cercavila i la representació de la llegenda del Pont del Diable i activitats per als més petits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here