Aquest cap de setmana els cargolins han donat el tret de sortida a la temporada castellera amb tres castells de 7

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls Castellers d’Esplugues van començar dissabte la temporada 2013 a Cornellà, a la Festa de Primavera dels Castellers de Cornellà. A més a més dels cargolins i la colla local, també van actuar a la plaça de l’Església els Castellers de la Vila de Gràcia.

Els espluguins arribaven a Cornellà amb la intenció de descarregar la gamma bàsica de castells de 7 i el 5 de 7. El 5 arribava un pèl just per la cita de Cornellà i es va descartar a última hora. No obstant, els Castellers d’Esplugues van substituir el 5 pel 4 de 7 amb l’agulla.

La nova tècnica va decidir obrir la temporada amb el 3 de 7, un castell que, una vegada més, es va mostrar molt segur. A la segona ronda arribava el principal repte de la jornada vespertina, un 4 de 7 amb l’agulla que, si bé va patir algun petit sotrac a la descarregada del 4, es va poder descarregar amb molta solvència.

Un 4 de 7, un pèl llarg però molt rígid, va tancar les rondes de castells. Els Castellers d’Esplugues van tancar la primera aparició de la temporada amb el primer pilar de 5 de la temporada.

Per la seva banda, la colla local va començar amb un pilar de 4, seguit d’un 3 de 7 i 4 de 7, després d’un intent descarregat. Els Castellers de Cornellà van tancar la seva actuació amb un 3 de 6 i un pilar de 5.

Les properes actuacions dels Castellers d’Esplugues i dels Castellers de Cornellà seran el diumenge 21 d’abril, a Esplugues i a Cornellà, en motiu de la festivitat de Sant Jordi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here