Aquest dimarts l’Ajuntament d’Abrera ha fet una nova adjudicació d’horts socials a la zona de Can Morral del Riu, que ja sumen un total de 73

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n concret es van lliurar un total de 12 parcel•les, incloent 3 horts adaptats, per als veïns i veïnes que ho havien sol·licitat. L’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler; i el regidor de Territori i Medi Ambient, Jesús Naharro; van ser els encarregats de lliurar les claus als seus propietaris.

Per ordre de puntuació, cada adjudicatari ha anat triant la seva parcel·la. La concessió es fa per 2 o 4 anys, prorrogables, i comporta una taxa anual. Es proporciona a cada persona usuària aigua, compost, canyes tallades i un lloc tancat on guardar els estris.

Per optar-hi, entre d’altres requisits, els candidats i candidates han de residir a Abrera, ser majors d’edat, no disposar de cap altre terreny de conreu i tenir una renda familiar que no superi en cinc vegades el salari mínim interprofessional.

Aquest projecte social és obert a tota la ciutadania d’Abrera, tot i que pot resultar especialment interessant a la població de més edat, a persones que es troben en situació d’atur i a famílies amb dificultats econòmiques.

La finca municipal de Can Morral del Riu comprèn la masia, destinada a equipaments públics; el bosc, zona verda urbana del nou barri de Can Morral; i el terreny agrícola, que és la zona d’espai natural protegit, i on es trobem els 73 horts socials que la ciutat ha habilitat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here