Dani Nel·lo, Miquel Bofill i Andrea Motis & J. Chamorro Grup protagonitzen la programació de ContraBaix durant la darrera quinzena d’abril

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l divendres 19 d’abril al vespre, torna la força de Dani Nel·lo a ContraBaix, amb un quintet espectacular per fer un homenatge a la figura de King Curtis en una actuació plena de Blues, Soul & Rythm’n’Blues. Serà a l’Ateneu Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat i les entrades anticipades es poden adquirir online per 12€ (11€ en el cas d’Amics de ContraBaix).

El diumenge 21 d’abril a la tarda la Traska Truska de Molins de Rei acollirà el concert de Miquel Bofill Música3, on el saxofonista molinenc de reconeguda trajectòria als escenaris, oferirà un concert on combinarà la música de cambra i la popular; on es fusionaran els gèneres com el jazz, la música llatina o els temes contemporanis. Les entrades anticipades es poden adquirir online per 9€ (8€ en el cas d’Amics de ContraBaix).

El diumenge 28 d’abril a la tarda la jove sensació del jazz català serà al Baix Llobregat. Andrea Motis & Joan Chamorro Grup presentaran a Atrium Viladeans els temes de “Feeling good” amb un quintet de luxe, amb Ignasi Terraza al piano. Una proposta per gaudir en primícia de la que promet ser una de les sensacions de la propera temporada festivalera de l’estiu. Les entrades anticipades es poden adquirir online per 12€.

A més, abans del concert de Dani Nel·lo i abans del concert de Miquel Bofill aquelles persones que estiguin interessades podran participar en la Trobada d’Amics de ContraBaix, una iniciativa per recollir idees i opinions de tothom de cara als concerts de la propera temporada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here