Sant Vicenç dels Horts acollirà la trobada que se celebrarà el dissabte 13 d’abril

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]l Baix Llobregat hi ha 34 entitats d’estudis, que estan cridades a participar en la 4a Trobada d’Entitats d’Estudis del Baix Llobregat que se celebrarà aquest cap de setmana a Can Comamala, a Sant Vicenç dels Horts.

En el marc de la trobada Oriol Junqueras, historiador i alcade de Sant Vicenç dels Horts, impartirà una conferència amb el títol “Cultura i Centres d’Estudis. Com superar la cirsi des del territori”.

També es portarà a terme una taula rodona sobre alternatives des de la societat civil front a la crisi, on es parlarà sobre els bancs del temps i el micromecenatge, entre d’altres.

La Trobada d’Entitats es complementarà amb la ruta literària i històrica “El cant de la Mallarenga”, una visita guiada pel Sant Vicenç de la Guerra Civil a càrrec del Centre d’Estudis Locals de Sant Vicenç dels Horts.

Aquesta trobada, organitzada pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Locals de Sant Vicenç dels Horts i l’Associació d’Amics del Museu de Gavà, vol fer un debat a l’entorn de les possibilitats que s’estan engegant des de l’associacionisme per fer front a la crisi, valorant-les com aportacions importants a d’altres formes d’estar al món, d’aprofitar-ne els recusos i de viure en societat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here