És una iniciativa del Servei Local de Català de Viladecans, amb el suport de l’Ajuntament i de l’Escola Oficial d’Idiomes de la ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]F[/dropcap]ins el 19 d’abril, en el marc de la celebració de Sant Jordi, s’està portant a terme a Viladecans “Allibera un llibre i atrapa’n un de nou”, una activitat de foment de la lectura en català.

Es tracta d’un “bookcrossing” obert a tota la ciutadania que promou un intercanvi de llibres per compartir les experiències que aporta la lectura i per allargar la vida útil dels llibres.

El procediment de l’activitat és molt senzill; tota persona que cedeixi un llibre a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso, a l’EOI de Viladecans o al SLC de Viladecans (entre el 2 i el 19 d’abril) obtindrà un val amb l’adereça d’un web.

A partir del 20 d’abril, es publicarà al web la relació de tots els llibres que s’hagin recollit i el nom del comerç col·laborador que acollirà cadascun. Durant la Diada de Sant Jordi, es podrà intercanviar el val pel llibre que s’esculli.

L’any passat hi van participar el 40% de l’alumnat de cursos de català de la ciutat i els organtizadors esperen, que enguany que l’activitat és oberta a tothom, la participació s’incrementi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here