Anna Maria Pérez i Albert Sáez lamenten no haver rebut el “suport polític” del seu partit i avancen que no pensen deixar la militància de CiU. No obstant,  han acusat als seus companys de partit de de fer “convivència amb gestions sospitoses” al consistori

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a cap de llista de CiU a Castelldefels, Anna Maria Pérez, i el número 5, Albert Sáez, han acusat en roda de premsa els altres tres regidors del grup, membres del govern local junt amb el PP i AVVIC, de no voler denunciar possibles irregularitats en la gestió de l’Ajuntament de la localitat baixllobregatina.

Al seu parer, hi ha “clares convivències de gestions sospitoses” dels companys dins del consistori amb l’objectiu personal de “voler mantenir el càrrec i el sou”.

Durant la roda, també han explicat que no deixaran la seva acta de regidors, ni tampoc pensen donar-se de baixa com a militants del partit. “Si CiU em vol fer fora, que m’expulsi perquè jo no marxaré”, ha dit Pérez, després de lamentar la manca de “suport polític” del seu partit.

Els dos regidors passaran a ser no adscrits, però malgrat la seva marxa, CiU continuarà amb tres regidors formant govern juntament amb el PP i AVVIC. Les tres formacions, a més, seguiran mantenint la majoria al Ple, amb 13 dels 25 regidors.

Reacció del PSC del Baix Llobregat: “És lamentable que CiU imposi el pacte amb el PP a Castelldefels”

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat lamenta que CiU “imposi el pacte amb el PP” a Castelldefels.

En una carta publicada avui a la pàgina web del partit, Antoni Poveda ha lamentat que la crisi interna del grup municipal de CiU en aquest municipi afecti el bon funcionament de la ciutat.

“El pacte encobert de CIU i PP a la Diputació i a d’altres municipis, està portant a unes tensions que trenquen l’estabilitat de Convergència i Unió”, diu el socialista, per afegir que davant el “descrèdit considerable” que viu la política actualment, cal més que mai que “les forces progressistes defensin les polítiques municipals” a favor dels ciutadans i lluny dels “interessos partidaris”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here