La primera edició del cicle, fa un any, va comptar amb l’actuació de Senyor Cordills, Meritxell Gené, Pere Vilanova, Estúpida Erikah i Nyandú. Enguany, a més de de l’actuació d’avui de Balancí, Molins de Rei acollirà també les actuacions d’Empty Cage, Ual·la i un concert especial de tancament, el proper 17 de juliol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]vui comença aquesta 2a edició del cicle de músiques invisibles amb el concert de Balancí. Darrere aquest nom descobrim la proposta musical del molinenc Ramon Cugat, que acaba d’enregistrar el seu segon E.P. anomenat “Deriva”.

Balancí va néixer el 2012 amb un primer recull de cançons recollides a “Després de la tempesta sempre surt el sol” que va tenir molt bona acollida. Aquestes cançons el van portar a les semifinals del concurs de joves talents sona 9, a fer concerts per diferents localitats del país i a decidir-se a tirar endavant aquest projecte personal.

El concert de d’avui serà una bona oportunitat per escoltar les cançons de Balancí al costat de casa seva. Una molt bona manera també de descobrir el nou Ateneu Mulei, més ampli, situat ara al Carrer Ponent, 15, de Molins de Rei, i que oferirà una programació cultural estable i de qualitat.

Així doncs, a les 20h, es realitzarà l’emissió del programa Altraveu des del nou Ateneu Mulei i a les 20:45h, un concert a càrrec de Balancí emès en directe íntegrament per Ràdio Molins de Rei.

Les properes actuacions del Cicle de Músiques Invisbles seran:

Empty Cage – 12 de juny

Ual·la – 3 de juliol

El 17 de juliol es tancarà la 2a edició del Cicle amb un concert especial des del Racó dels Gegants Vells de Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here