Enguany la Festa de la Cirera de Santa Coloma de Cervelló arriba a la vint-i-vuitena edició. Juntament amb els actes tradicionals de la Festa s’han preparat noves activitats i moltes sorpreses més, per gaudir des d’avui i durant tot el cap de setmana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’atractiu principal de la festa és la MOSTRA DE LA CIRERA, una exposició que cada any canvia la seva sorprenent decoració, però sempre amb la cirera com a protagonista. El muntatge de la Mostra comença molts mesos abans, i arriba al seu punt culminant quan els nostres pagesos cullen i aporten les cireres més vermelles, més fresques i més ufanes i es col·loquen cadascuna en el lloc precís per tal d’aconseguir un quadre d’allò més espectacular.

El fil temàtic de la Mostra enguany és el FAR WEST. Les escenes recrearan ambients propis de l’oest, i el visitant tindrà la sensació d’estar al mig d’un western molt especial.

A més de la visita en horari diürn, des de l’any passat també es pot visitar la Mostra en unes hores concretes de la nit. Les VISITES NOCTURNES però són especials, el visitant fa el recorregut per la Mostra acompanyat dels protagonistes de l’escenari, i viuen una experiència sorprenent.

La festa i el seu MERCAT DE LA CIRERA són una bona oportunitat per comprar aquest fruit tant preuat. Hi podreu comprar 4 classes de cireres que per aquesta època es troben en el seu punt òptim de maduració: la Prime Giant, una cirera molt madura, amb una carn forta i dolça; la Starkin, dolça però amb un punt d’acidesa molt característic, ideal per a macerar amb aiguardent i aconseguir unes delicioses postres; la Van, una cirera que és més grossa que les altres; i la Lapins, per als que els agraden les cireres una mica més verdes.

El mercat de la cirera obre durant tot el cap de setmana, de 10 del matí a 8 del vespre.

En un espai emblemàtic i amb una ambientació especial hi trobareu el MERCAT PAGÈS, on es poden trobar les propostes gastronòmiques més autèntiques. Productes de la nostra terra elaborats per artesans del país: embotits i formatges, llaminadures naturals, pa i coques, vins, olives i salaons. Tant si us agrada el dolç com el salat, per a l’aperitiu o les postres, aquí hi trobareu productes de gran qualitat per a tots els gustos. I si us agrada l’artesania, podreu passejar i guaitar les paradetes de la FIRA D’ARTESANS I ARTESANES.

Podeu consultar totes les activitats de la Festa, a la nostra agenda:

Divendres 24

Dissabte 25

Diumenge 26

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here