La noticia de la inversió que el grup Neinver realitzarà a Viladecans per la instal.lació futura d’una superfície comercial de les anomenades model Outlet pot representar un positiu impuls en la creació de llocs de treball, segons el sindicat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]COO del Baix Llobregat ha emès un comunicat en el que declara que el sindicat “entén que l’aposta per la indústria a la comarca i per un model productiu que tingui com a eixos l’ocupació de qualitat i el respecte pel medi continua essent referencia primera del present i futur de la comarca”.

“Així en temps de lluita contra l’atur que pateixen desenes de milers de treballadores i treballadors al Baix Llobregat hem de combinar esforços conjunts per dinamitzar l’economia de la comarca i la creació de llocs de treball”, declara el posicionament de CCOO.

No obstant, el sindicat també expressa la seva “prevenció davant l’impacte que pot significar pel comerç de la zona i creiem que s’han de realizar les accions dinamitzadores oportunes per aprofitar la possible acollida de turisme extraordinari pel Baix Llobregat”.

En consonància amb manifestos signats per CCOO, el document declara que “no entendríem que hi haguessin dinàmiques d’horaris no relacionades amb la legislació catalana al respecte. CCOO Baix Llobregat reiterem la nostra aposta per una comarca amb qualitat de vida i de feina per les persones que viuen, una comarca on hi hagi espai per l’activitat económica  que no malmeti el territori i que s’enquadri en els plans de reactivació económica de l’àrea metropolitana de Barcelona sense perdre la seva identitat”.

Finalment, declaren que estarán “atents al desenvolupament real d’aquest projecte, a la seva repercussió en quant a creació d’ocupació, en contacte permanent amb les administracions i en especial amb l’ajuntament de Viladecans. Lluitem contra la crisi amb ocupació de qualitat i cohesió social”.

“Sortim de la crisi amb un territori equilibrat i amb aposta per la indústria i un model de comerç i serveis que respecti la cohesió social, la conciliació de la vida laboral i personal, un model per a les persones”, sentencia el comunicat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here