Ahir es va iniciar l’Esportíssim 2013, que enguany oferireizix un ampli ventall d’activitats i competicions per a totes les edats amb l’objectiu de promocionar la pràctica esportiva i donar a conèixer l’excel·lent moment de l’esport molinenc

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]nguany, l’Esportíssim compta amb les tradicionals competicions de les diferents disciplines esportives com són els torneigs de volei, d’handbol, futbol sala i bàsquet, així com les trobades per practicar atletisme, gimnàstica, patinatge, hoquei, tennis taula i judo.

Ahir es van iniciar aquestes activitats, amb el documental “Sota el Montsec”, que es va projectar a la Federació Obrera; una exploració subaquàtica de la cavitat el Forat de l’or que ensenya les entranyes del Montsec, a càrrec del Club Esportiu Unisub Molins.

El programa presenta les següents novetats:

  • El divendres 31 de maig tindrà lloc l’acte de reconeixement als esportistes de la vila a les 20h al pati de Ca n’Ametller.
  • Portes obertes a la Piscina Municipal, dissabte 1 de juny, a càrrec del CN Molins de Rei, amb activitats aquàtiques, waterpolo i inflables per als infants.
  • II Cursa Ecològica de Muntanya de Molins de Rei, diumenge 2 de juny. L’AMPA de l’escola Virolai recupera aquesta cursa per Collserola amb recorreguts de 23,5 km i 10,5 km per als adults i també diferents recorreguts per als menors de 13 anys. Tota la informació a www.cursaecologicamolins.com

 

Aquest cap de setmana es concentrarà el gruix del programa. La previsió és assolir les 2.000 persones partipants.

L’Esportíssim és possible gràcies al gran esforç i a la suma de voluntat de les entitats esportives i l’Ajuntament de la localitat baixllobregatina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here