El comerç de la vila manté el seu paper de principal motor econòmic amb l’obertura de 44 nous establiments aquest any i amb la presentació de la nova guia i del nou web de la Unió de Botiguers de Molins de Rei

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta guia i en el web www.botmol.cat estan presents els 767 establiments comercials i serveis de la vila, un nombre superior als registrats en al darrera edició de la guia ara fa quatre anys (657).

En l’actualització que s’ha dut a terme s’han incorporat 215 comerços nous i s’han donat de baixa 198.

El president de la Unió de Botiguers, Jordi Vilaprinyó, ha valorat “com a molt positives aquestes xifres” i “demostren que el nostre comerç és viu, es modernitza i manté el segell de qualitat amb una guia útil per facilitar l’accés als comerciants i als clients”.

Joaquim Martí, regidor de Fira, comerç i Mercats, ha destacat que “consolidem la marca Molins de Rei Centre de Comerç i mantenim més actiu que mai el principal motor del PIB de la vila”.

Per la seva part, l’alcalde Joan Ramon Casals, ha assenyalat que “poques poblacions poden mantenir xifres positives en l’obertura de comerços com fa Molins de Rei” i que “seguirem apostant per un comerç potent, de referència perquè el consum de proximitat és clau per afrontar la crisi i generar llocs de treball”.

La guia ja s’ha començat a distribuir amb una edició d’11.000 exemplars a tots els domicilis i comerços de la localitat baixllobregatina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here