L’Ajuntament ha adjudicat les dotze parades del mercat. Aquest mes de juny el Mercat de Pagès de la rambla de Rafael Casanova fa un any. La bona acollida que ha rebut aquesta iniciativa ha decidit l’Ajuntament a consolidar-lo com una oferta comercial permanent

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Mercat de Pagès es va posar en marxa l’1 de juny de 2012 amb caràcter de prova pilot. Després de dotze mesos de funcionament, s’ha decidit donar-li continuïtat de forma definitiva i s’han adjudicat les parades (11 de fruites i hortalisses i 1 de productes elaborats).

Cada divendres a la tarda, de 15 a 21 hores, s’hi venen fruites i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Les parades de fruita i hortalisses vendran exclusivament productes conreats al Parc Agrari del Baix Llobregat. Seran, doncs, productes de qualitat, autòctons, que variaran segons l’època de l’any. De forma periòdica, es faran accions per promoure els productes de temporada.

La consolidació del Mercat de Pagès és una iniciativa de l’Ajuntament que té com a intenció contribuir a impulsar l’economia local, una de les tres principals prioritats del govern municipal recollides al Pla de ciutat 2012-15.

Una enquesta realitzada aquest hivern a visitants del Mercat de Pagès mostra una bona acollida per part de la clientela. La valoració general és de 8,05 punts sobre 10. El 94% de les persones enquestades consideren que la relació qualitat-preu dels productes és bona. La majoria visita el mercat setmanalment, viu a prop i hi va a peu.

Calendari de collita de productes del Parc Agrari

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here