Castelldefels celebra aquest divendres, 14 de juny a les 20 hores, la XIV Nit de l’Esport, la tradicional trobada de l’esport de la ciutat en què es premien els millors esportistes i equips de la temporada. La festa de l’esport local presenta enguany dues novetats importants:l’entrada serà totalment gratuïta i es celebrerá a la pista poliesportiva de Can Roca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa edició tindrà un format diferent, comptarà amb la participació del grup teatral Paranoia i oferirà nombroses sorpreses. L’accés a la gala serà gratuït, tot i que aquelles persones que vulguin assistir, hauran de comunicar al Patronat d’Esports a través de les entitats esportives de la ciutat.

L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, ha destacat “Independentment dels resultats aconseguits, precisament el que premia un acte com La Nit de l’Esport és l’afany demostrat i renovat dia a dia pels nostres atletes en favor de la consecució d’un bon partit, d’una bona classificació. Amb això, han manifestat el seu amor il·limitat per la pràctica esportiva, sigui quina sigui la modalitat escollida”.

Aquest any s’espera la màxima participació d’entitats amb motiu de ser, Castelldefels, Ciutat Europea de l’Esport, Ciutat del Bàsquet Català i Destinació Esportiva Turística, segons paraules del Regidor d’Esports, Xavier Amate, que afegeix que “hem de potenciar als esportistes , a les entitats i a tots els dirigents que fan possible que el màxim talent dels ciutadans es manifesti per mitjà de l’esport”.

Totes les entitats de la ciutat han presentat les candidatures dels seus esportistes al Patronat d’Esports. El dia passat 7 de juny les mateixes entitats han determinat els finalistes en cada categoria i, finalment, el jurat decidirà el Millor Esportista i Millor Club en cada apartat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here