Vuit colles castelleres del Baix Llobregat es donaran cita avui al Parc Pou d’en Fèlix d’Esplugues de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a XIXa Trobada de Colles Castellers del Baix Llobregat, comptarà amb la participació de vuit colles de la comarca: els Castellers d’Esplugues (amfitrions i organitzadors de l’actuació), els Castellers de Cornellà, els Castellers de Castelldefels, els Castellers d’Esparreguera, els Castellers de Gavà, els Castellers de Viladecans, els Castellers de Sant Feliu i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Enguany la comarca ha vist incrementat sensiblement el nombre de colles i la Trobada del Baix comptarà amb dues agrupacions més que l’any passat (6 el 2012, 8 el 2013).

S’estrenen a la Trobada els Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Castellers de Viladecans, mentre que els Castellers de Gavà reapareixen després de 10 anys d’absència.

L’actuació estarà composada per tres rondes conjuntes (amb dos grups de tres colles i un grup de dues colles) i una ronda de repetició, més la ronda de pilars a l’inici i al final de l’actuació.

Un cop acabada l’actuació castellera, els integrants de les colles gaudiran d’un sopar, que donarà pas a un concert obert a tothom.

A partir de les 21:30 actuarà A Folk Lent, un grup espluguí de folk, i posteriorment hi haurà Djs fins la 1h de la matinada.

Horari de la Trobada:

10:00. Torneig de futbol canalla del Baix

14:00. Dinar de carmanyola de la canalla al Parc Pou d’en Fèlix

17:30. Convocatòria de les colles a plaça (Parc Pou d’en Fèlix)

18:00. Inici de l’actuació amb ronda de pilars

21:00. Hora prevista del final de l’actuació

21:30. Sopar i concert: A Folk Lent i DJs

01:00. Fi de festa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here