Del 18 al 20 de juny té lloc el Saló Internacional de la Logística i la Manutenció al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El Consell Comarcal del Baix Llobregat participa per primer com en aquest saló com a expositor dins de l’estand que la Diputació de Barcelona té en aquest esdeveniment

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Consell Comarcal aprofita el marc d’aquesta trobada del sector logístic gràcies a la invitació de la Diputació, i presenta la Plataforma de zones d’activitat econòmica i polígons industrials del Baix Llobregat.

Aquesta plataforma, que es pot consultar a l’adreça elbaixllobregat.suelo-industrial.net, té com a principal objectiu promocionar els espais d’activitat econòmica dels municipis de la comarca i presentar els diferents avantatges, tant de localització com de recursos i serveis, que ofereix el Baix Llobregat per a ubicació d’empreses.

La plataforma recull un buscador de naus, oficines i solars, disponibles per acollir a noves empreses que es vulguin instal·lar a algun dels 30 municipis que formen part de la comarca. Aquests espais poden ser tant de titularitat pública com de qualsevol propietari que tingui interès en difondre el seu equipament, tant de règim de venda com de lloguer.

El Saló Internacional de la Logística és el punt de trobada de tota l’activitat logística en el sud d’Europa i reuneix a tots els professionals del sector logístic. Per tant, resulta un marc idoni per fer aquesta presentació de la Plataforma.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here